Press Release Translation: Vans and Belkin Collab

English-Russian. Words: 266. Characters (no spaces) 1.587.
English TextRussian Translation

Vans and Belkin iPhone 5 and iPod touch cases available this August

(Rushden, UK).  19 August, 2013 – Fresh for Autumn, Vans and Belkin have joined forces to bring consumers a brand new and exciting range of iPhone 5 and iPod touch cases. The Belkin and Vans collaboration demonstrates the best of both brands as Vans’ iconic aesthetic is paired with Belkin’s expertise in smartphone protection and accessories.
The Vans and Belkin partnership brings together two leading Southern California-based companies with over 75 years of success between them. Vans started with one Orange County shoe store in 1966 to become one of the most renowned action sports and lifestyle brands in the industry. In 1983, seventeen years later, Belkin began operations out of a residential garage and has evolved into one of the most respected labels in the wireless and mobile accessory business.
The cases in the Vans and Belkin collection are inspired by Vans’ iconic designs such as the vulcanized rubber waffle sole. In addition to coming in a variety of colours, the cases provide a shock-absorbent, firm layer of protection that fits the iPhone and iPod touch like your favourite pair of Vans.

Vans Waffle Sole Print Case for iPhone 5 (F8W312), Vans Black Jungle Case for iPhone 5 (F8W313), Vans Sticker Collage Case for iPhone 5 (F8W315) – £19.99/€24.99

·      Smooth, high-gloss finish
·      Hard polycarbonate material
·      Impact and scratch protection
·      Slim, form-fitting design
·      Allows full access to all controls and ports
Camera lens cut out

Vans Waffle Sole Case for iPhone 5 (F8W306) – £24.99/€29.99
·     Vulcanized waffle rubber design with transparent finish
·     Slim, form-fitting design
·     Flexible, easy-to-grip material
·     Impact and scratch protection
·     Allows full access to all controls and ports
·     Full button protection and camera lens cut out
·     Available in Black/Black Tint, White/Blue Tint, White/Purple Tint, White/Red Tint

Vans Waffle Sole Case for iPod touch (F8W305) – £19.99/€24.99
·       Vulcanized waffle rubber outsoles
·       Flexible silicone material
·       Impact and scratch protection
·       Slim, form-fitting design
·       Full button protection
·       Allows full access to all controls and ports
·       Camera lens cut out
·       Available in White/Gum

Availability:
The Vans and Belkin iPhone 5 and iPod touch cases are available this August at Vans retail locations and from the Belkin web store www.belkin.com/uk

See more Vans apparel & accessories at: www.Vans.com/Apparel

####

About Belkin
Belkin makes people-inspired products that harness the power of technology to enrich people’s lives. From wireless home networking and entertainment, to mobile accessories, energy management, and a broad USB and cable mix, Belkin products connect the dots between people and the things they love. Belkin is a privately held company that was founded in 1983 and acquired Linksys in 2013, creating a powerful platform to deliver the next generation of home and wireless networking experiences.  The new Belkin, including the Linksys brand and Belkin brand portfolios, has 1,500 employees, and sales in more than 100 countries. Belkin’s global headquarters are in Playa Vista, California. More information about Belkin products can be found at Belkin.com/uk and more information about Linksys products can be found at Linksys.com.

Find us on Facebook and Twitter at http://www.facebook.com/Belkin.UK and http://twitter.com/Belkin_UK

Чехлы от Vans и Belkin для iPhone 5 и iPod touch доступны в продаже с августа

(Рашден, Великобритания)  19 августа, 2013 года – Готовясь к новому осеннему сезону Vans и Belkin объединились, чтобы создать абсолютно новые и необычные чехлы для iPhone 5 и iPod. Совместные усилия компаний Belkin и Vans демонстрирует все самое лучше, что есть у этих брендов: эстетизм культового Vans объединенный с огромные опытом компании Belkin в создании защиты и аксессуаров для смартфонов.
Партнерство Vans и Belkin объединяет две лидирующие Южно-Калифорнийские компании, с опытом успешной работы более 75 лет. Vans начал свою деятельность с магазина Orange County в 1966 году, а теперь этот бренд стал всемирно известной маркой в своей индустрии, представляющий активный стиль жизни. В 1983 года, семнадцать лет назад, компания Belkin начала производство в небольшом гараже и со временем стала одной из наиболее уважаемых брендов среди индустрии беспроводных и мобильных аксессуаров.
Совместная коллекция чехлов от Vans и Belkin, вдохновлена уникальным дизайном Vans, таких как вулканизированная резиновая “вафельная” поверхность (чехол waffle sole). В дополнение к новым дизайнерским цветовым решениям, эти чехлы защищают устройство дополнительным поглощающим тряску слоем, чехол точно повторяет форму iPhone и iPod touch и удобен как ваша любимая пара Vans.

Чехол Waffle Sole Print от Vans для iPhone 5 (F8W312), Чехол Black Jungle от Vans для iPhone 5 (F8W313), Чехол Sticker Collage от Vans для iPhone 5 (F8W315) – £19.99/€24.99
·      Гладкая глянцевая отделка
·      Прочный поликарбонатный материал
·      Ударостойкость и защита от царапин
·      Дизайн точно по форме устройства.
·      Доступ ко всем портам и элементам управления
·      Вырез для объектива камеры

Чехол Waffle Sole от Vans для iPhone 5 (F8W306) – £24.99/€29.99
·     Вулканизированная текстурированная резина спрозрачной отделкой
·     Тонкий облегающий дизайн
·     Эластичный, приятный на ощупь материал
·     Ударостойкость и защита от царапин
·     Доступ ко всем гнездам и элементам управления
·     Полная защита кнопок и вырез для объектива камеры
·     Доступно в цветах Черный/Черная окантовка, Синий/Белая окантовка, Сиреневый/Белая окантовка, Красный/Белая окантовка
Vans Waffle Sole Case for iPod touch (F8W305) – £19.99/€24.99
·       Вулканизированная текстурированная резина
·       Эластичный силикованный материал
·       Ударостойкость и защита от царапин
·       Тонкий облегающий дизайн
·       Полная защита кнопок
·       Доступ ко всем портам, камере и элементам управления
·       Вырез для объектива камеры
·       Доступен в цветах Светло-коричневый/Белая окантовка

Доступность:
Чехлы от Vans и Belkin для iPhone 5 и iPod доступны в продаже с августа месяца в магазинах Vans и в веб магазине Belkin по адресу www.belkin.com/uk

Ищите больше аксессуаров и обуви от Vans по адресу: www.Vans.com/Apparel

####

О компании Belkin
Компания Belkin создает продукцию, вдохновленную людьми и заставляет потенциал технологий улучшать жизнь людей. От беспроводных домашних сетей и развлечений, мобильных аксессуаров до управления энергопотреблением и широким спектром USB и кабелей, продукты Belkin незримой сетью объединяют пользователей и те вещи, которые они любят.  Belkin – это частная компания, которая была основа в 1983 году, а в 2013 вступила во владения компанией Linksys, создавая тем самым мощную платформу для создания устройств нового поколения для дома.  Новый Belkin – это линейки продукции Linksys и Belkin, более 1,500 служащих и продажи более, чем в 100 странах. Основной офис Belkin находится в г. Плайя Виста, штат Калифорния. Больше информации о продукции Belkin вы можете найти на Belkin.com/uk, а информацию о продукции Linksys на Linksys.com.

Присоединяйтесь к нам на Facebook и Twitter http://www.facebook.com/Belkin.UK иhttp://twitter.com/Belkin_UK